З святом

Щебечуть птахи і росте трава,
Нам Бог весну на землю посилає!
А я найкращі виберу слова,
І всіх з весняним святом привітаю!

Хай світить сонце в вашому вікні,
І буде світ  - великий і безкраїй!
Хай Ангели являються вві сні
І відкривають навстіж двері Раю!

А там - чудові квіти і пісні!
Хай кожне серце в нім відпочиває!
Таке буває тільки навесні,
Нехай це диво вас не оминає!...


Рецензии
Светло, радостно написано! До чего же певучая украинская мова!!! Спасибо за хорошие стихи!

Анна Рубиновская   13.04.2015 23:17     Заявить о нарушении