Руки тонкi...

Руки тонкі.
Ховай - не ховай -
від любові
розлетяться
птахами.
Серце. Дурне.
Знову навскач
стане - поруч -
за ними
звиватися.
Окрилене.
Вір - не вір -
озвончае
криштальнисть
нотами.
Руки тонкі.
Але тепер
окрилена
- ти -
польотом.


Руки тонкие...

Владимир Ромбовский

Руки тонкие.
Прячь - не прячь -
от любви
разлетятся
птицами.
Сердце. Глупое.
Снова вскачь
станет - рядом -
за ними
виться.
Окрыленное.
Верь - не верь -
озвончает
хрустальность
нотами.
Руки тонкие.
Но теперь
окрыленная
- ты -
полетом.


Рецензии