Украина зиронька блакитна!

   
   Україна,зіронька блакитна!

 Україна моя рідна
 Зіронька блакитна,
 Та лани,неначе море,
 Вся в житах злотиста!

 Я Кохаю тебе сердцем,
 Всією душею...
 Та не знаю,чом я плачу,
 Чи може - радію...

 А радію я від того,
 Що ти невмируща!
 Що сини твої та доньки,
 То Герої сущі!

 Скільки темрява гнобила,
 Вороженьки кляті...
 Ти від горя посивіла,
 Та нас не здолати!

 Ми Славетний,Рід слав'янський
 Ми - Спасіння Миру!
 Збережемо,люди добрі,
 Нашу Україну!

 Нехай знають вороженьки
 Лишень тьма радіє,
 Коли л'ється кров слов'янська
 Та люди злидніють!

 Час настав вже прокидатись,
 Та з Любов'ю в серці
 Шану Господу віддати,
 Та кордони стерти!

 Ті кордони,тьми кайдани,
 Що всіх розділила...
 Для слов'янства ті кордони,
 Як братська могила...

 Нема в Бога тих кордонів,
 Нема й рабства в Нього!
 Усі вільні Його діти,
 Та всі Люблять Бога!!

 Я не знаю,чи радію...
 А чи може, плачу...
 Україну я Кохаю,
 За Росію...плачу...

 12.04.15.


Рецензии