На Великдень
Землю нашу зігріває.
Хай же буде Божа ласка,
Щоб пухкенька вийшла паска,
Всі яскраві кольори -
Вам на гарні писанки!
День такий святий і Божий,
Тож вітайте перехожих,
Щастя, злагоди бажайте,
Всіх знайомих привітайте,
Йдіть родинами до храму
Освящайте паску файну.
Мира, спокою, добра
Кожному бажаю я!
Свидетельство о публикации №115041109944