Еротичний жарт

ЕРОТИЧНИЙ  ЖАРТ

Навіяно  віршем  «Крадене  кохання»,
Автор:  Зоя  Журавка

В  кожного  -  сердечко,
Душа  й  грішне  тіло,
Не  «скакав  у  гречку»
Кого  не  хотіли.
Бігають  до  хати,
В  клуні,  у  стодоли
Щоб  напругу  зняти
В  парку,  лісі,  полі.
Тепер  стало  модним
На  яхті,  в  машині,
В  шлюбі  громадянськім,
В  річці,  морі  синім.
В  курортах,  походах,
В  кабінетах  владних,
В  під’їздах,  проходах
Скачуть  в  гречку  вправно.
Навіть  у  католиків
(Целебат  жорстокий)
Гречколюбний  ксьондзик
Теж  грішить  з  отроком.
Добре  православним –
Поки  не  звінчався
Прихода  не  маєш,
Оженивсь,  старайся!
А  мораль  цьому:  «ні –ні!» -
Будуть  наслідки  сумні!
10.04. 2014р., Київ
*Вишивка  В.П. Божок, фото  автора


Рецензии
Чудово. Натхнення побажаю!

Георгий Грищенко   15.04.2015 04:55     Заявить о нарушении