цин чний бандера

цинічний бандера,
хутчіш бетеера
кричить без суфлера,
страшніш людожера.
боїться хай космос,
земля й неосфера,
як скаже, що вголос
міфічний бандера.
немає він страху,
трима револьвера,
якийсь бідолаха,
все жде шкуродера :)


Рецензии