коливддйлишаютьсяслова

коли від дій лишаються слова,
від слів окремі літери чи звуки
немає часу на дива,
не відчував ні радості ні муки.
 
коли піщинки падають на дно,
і перевернута терпіння чаша,
не падай духом все одно,
життя колись тобі віддячить.
 
і може ти згубився між людей,
що дивляться байдуже міліонно,
спитай себе ти хто ,ти де?
і витягни за вуха, безпардонно,
 
себе із пут нав`язаних, чужих,
від слів порожніх, хоч медових,
тобі лише життя твоє вершить,
із вчинків і старих і нових


Рецензии