Дуьз рехъ

 Алатна фенвач зин поезд
Зин бахтар тамам
Хьанвач гьеле сефилвилер
Хъижезва давам
Зун паталди чка дахьай
Алатна фий ам
Эхда,кьулухъ хъийидач за
Вилик вегьей кам
Физвайвал зун фида вилик
Вири физ жеда
Рекьер гзаф хьайит1ани
Са рехъ дуьзд жеда
Таниш жеда а рекьив зун
Виридаз ухшар
Ахпа зин бахт къведа вилик
Къаншаба-къаншар
Эгер вун зин рекьел алай
Еке къван ят1а
Кьуд пад хьухь вун
Чир хьурай заз
Ваз зун к1ан ят1а
Марф къвайит1а лугьуз жедач
Таж гъиле аваз
Алахьай къуз къекъвезва зун
Вун рик1е аваз
Явашра кам,рахан зун вав
Я чан иер руш
Дуьз рехъ хьанва зун атайди
Яргъал сефер туш
Зин паталай сефилвилер
Гила фий рекьиз
Вин къаматди нур чук1уррай
Зин пашман рик1из
2015 г. апрель


Рецензии