Всем
И устоять на ногах,
Радуйся каждому дню,
Всякой травинке в лугах.
Радуйся светлой росе
И грозовым облакам,
Радуйся ближним, и всем,
Кто недоступен пока.
Радуйся снегу, весне,
Лету, осенним ветрам.
Радуйся, даже во сне,
Милой своей.
По утрам
Радуйся чистой заре
Над синевою полей.
Радуйся
И в декабре
Сад посетит соловей.
Фото с Родины. Калина красная
Свидетельство о публикации №115041101268