Роздертi

Ми по цінах і податках
Вже давненько європейці,
А по пенсіях й зарплатах –
Азіати, мов корейці.

Роздирають нас на двоє
Олігархи й мільярдери,
Бо  при владі ці обоє,
Кровопивці й ненажери.

Демократія й свобода
Стануть їм по перед горла,
Згуртуватись є нагода,
Щоби зникла їх когорта.

Не терпімо їх знущання
Над державою й народом,
Є у нас одне бажання –
Буть в Європі, хоч би згодом.

Європейські мать зарплати,
Пенсії та їх порядки,
Щоби жити й не страждати
І ходить вперед, не задки.
10.04.15.


Рецензии