***

збережи у собі Сонце,
щоб світило воно вічно,
щоби айсберги незнайомців
в мить топили твої вічі,
щоб бриніли весінні ноти
у трамвайних депо та парках,
щоби лагідний, ніжний дотик
пам'ятали усі кімнати,
щоб коротшими стали дороги
і близькими усі вокзали,
щоб щасливі були епілоги,
щоб щасливі часи настали,
щоб підносилася хоробрість,
щоб у серці любов палала.

збережи у собі Сонце,
бо одного планеті замало.


Рецензии