З пасхальними i поминальними днями

 Хай ДЕНЬ СВЯТОГО ВОСКРЕСІННЯ! 
  Б л а г і сюрпризи принесе. 
   Очистіть душу,теплом зігріє,
    І С В І Т  від Л И Х А нас спасе!
     ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТІНУ ВОСКРЕС!!!
      ІСУС ХРИСТОС і МАТІР БОЖА,ХАЙ БУДУТЬ з ВАМИ назавжди!
       І від всяких бід охороняють ВАС,які є тільки у вашому житті!

      
   В поминальні у р о ч і  д н і,л е ж а л и
    Хліб і сіль,і свічка поруч п р о т и  н о ч і,
     З великим жалем згадуємо ми в с і х  Р І Д Н И Х,
      Б Л И З Ь К И Х,які були п о р у ч в нашому житті...
         
        Поставлю свічку на столі
         І всіх згадаю п о і м е н н о,
          Кого я знав на цій землі,
           А хтось згадає і про мене...
    
        Поминайте всіх рідних,близьких,знайомих,адже в цей ДЕНЬ за
        Народним повір,ям САМ ГОСПОДЬ відпускає МЕРТВІ ДУШІ на землю...


Рецензии
Доброе поздравлением и молитва!
Здорово!

Николас Алексеев   11.04.2015 15:40     Заявить о нарушении
Спасибо за отзыв,Николай.Поминальная молитва ВЕЧНАЯ...одни люди приходят,другие уходят...С уважением,Светлана.

Светлана Соловьева 6   27.04.2015 14:16   Заявить о нарушении