Вiршi у Душi

Люблю незвичні я вірші,
Вони торкаються душі
І пестять ніжні почуття,
Увіковічують життя.

Коли читаю я вірші,
То відчуваю у душі,
Вирують як всі почуття
І змінюють моє життя.

В моїй душі завжди вірші,
І сум і радість у душі.
У ній усі є почуття,
Вони і є моє життя.


Рецензии