Власноруч

Не живи минулим,
Вже воно пройшло,
Майже всі забули
Як то там було.

Власноруч берися
Будувать життя,
Треба, то учися,
Скрізь нове буття.

Не забудь і рідних,
Разом попрацюй,
Не було б щоб бідних,
Менше мітингуй.

Пам’ятай про  друзів,
Допомогу їх
У твоєму русі
Теж прийнять не гріх.

Чесно і надійно
Все роби в житті
Й на душі спокійно
Й злидні в забутті.
09.04.15.


 





   


Рецензии