Къвамир я марф

Къвамир я марф къвамир я марф
Заз чин багъдиз физ к1анзава
Зин дидедин хайи югъ я
Адаз цуьквер гъиз к1анзава

Юкъуз къвамир къугъ вун йифиз
Цайи цуьквер ч1ехи ийиз
Хвеши хьурай зин дидедиз
Адан хатур хуьз к1анзава

Йисакай са югъ я къвезвай
Им кар я къе завай жезвай
Мубаракрай диде лугьуз
Вегьеда за цуьквер хуруз

Къатиз къвамир вун а тегьер
Чин бахчадиз къведа селлер
Кьац1урмир зун физвай рекьер
Марф,ваз заз хъел гъиз к1анзава

Физ килигиз мукьвал- мукьвал
Цайи цуьквер диде патал
Килигналди тух жеч вилер
Т1варни чипин КЪизилгуьллер


Рецензии