Вiдповiдь на спiв
Хлопці стомились від пильної варти.
Голос Донбасу,кулею в груди.
Коїться що ж це добрії люди.
Харків у котре стогне від Гепи,
Час вже позбутися ціеї халепи.
Крим тільки тихо до Неньки шепоче,
Бо там найманець москальский регоче.
Де тая єдність,довкола шматочки,
Бо тої єдності хтось там не хоче.
Суне дрючки у валкі колесчата.
А над труной сина в чорному мати.
Доки ще будемо це все терпіти?
Знов на майдан,та колеса палити?
Скільки вже років над нами знущались.
Хто був у владі там і зостались.
Самі повинні і все зіпсували,
Бо як раніше їх же обрали.
Владу до кореню треба міняти,
Бо ці щюри будуть все розкрадати.
Свидетельство о публикации №115040808708