Коли у серце любов приходить

1.
Коли у серце любов приходить,
Тоді всіх слів стає замало.
І серце в серці себе знаходить,
Яке самотнім колись блукало.

Пр-в
Любов, любов - це зоряний вінок.
Любов, любов - це вічність неокрая.
Любов, любов - це сонячний танок.
І без любові все зникає.

2.
Коханим бути, когось любити,-
Найбільше щастя, що є на світі.
А без любові чи варто жити?
Хто інших любить, живе у світлі.

Не знає міри,не має краю.
Любов до раю нас закликає.

2014 г.


Рецензии