Горе
І вдічай душу охопив,
Від так навколо тільки горе,
І скільки він життів убив.
Сьогодні я щось не веселий,
Та звідки взяти радість ту,
Коли вже кожен другий мертвий,
А хто живий несе суму.
Так сталось вже у нас в країні,
Що кожен день у нас війна,
І як прожити нам, "родині"?
Коли вже всюди сатана.
Свидетельство о публикации №115040806981