Мен стало тепло...

Мені стало тепло, наче ти поряд
І твої очі роблять тепліше в моїй коморі
повітря. То не важливо хто ми є один одному.
Я хочу зараз, я хочу поряд тебе одного.

І навіть гарячі зорі холодніші за твої руки.
Але про що я..я не знаю які вони - твої дотики.

Може ніколи нічого не буде. Я не пророк і
Не знаю що буде завтра повечері чи на зорі,
Але я дуже хочу, я справді хочу, щоб..
Ти коли-небудь торкнувся руками щок
І я зовсім злетіла з розуму.

Твій голос мені знайомий. Він такий як
Я чула з дитинства у своїх снах.
Ти вмієш казати так, що німіє серце
Чорвоніє обличчя..ти знаєш все це.

Зустріти тебе випадково - то чи урок,
Чи дарунок долі. Ти - то великий крок
До маленького щастя, хоч й ненадовго.
До такого, наче вкривають великою теплою ковдрою.

Та ейфорія може і скоро пройде.
Все стане як завжди, все буде як вийде.
Але хочеться чогось більше, ніж просто хмари.
Хоч і літати там дуже круто, бо там є ти.

І вибач, я так давно не писала..і гарні вірші
То давно не моє. Але у моїй душі є дещо,
Що залишиться там надовго. Відчуття,
Що її заповнили чимось, що закінчується на "почуття".


Рецензии