Безамага

Безам, хала да хьогI вала,
Лотабелча керахь ала –
Долла дуне готт а деш,
Вахара цох къахьал еш.

Безам, бу Iа боккха бала,
Моттиг йоацаш ваха, вала –
Дег чу инза летадеш,
Хийла бIарг а лешабеш.

ХIана ба хьо селла къиза?
Мегацарий хила мерза –
Сага вахар гIоза деш,
Дегашта салоIам беш?

7-8 апрель, 20I5-гIа шу.


Рецензии