Лямпа Аксаны Спрынчан
Ля самае Лысай Гары,
“Лятучая мыш” зьвісае,
Хаця вельмі рэдка гарыць.
Пляткараць, што лямпа бяз кноту,
І газа цяпер дыфіцыт,
Зайздросьцяць ёй, мусіць, употай,
Праз гэтакі каларыт.
А лямпа ў Аксаны з сакрэтам;
І зрэдку, у летняй начы,
Яна палыхне палкім сьветам
Каб некаму дапамагчы….
2008 г.
Фота Валерыя Дубоўскага
Свидетельство о публикации №115040803902
Махнач Сяргей
Вершы 08.04.2015 12:25 Заявить о нарушении
Лепшы сродак для адмовы ад паліва людзі кажуць.
Владимир Войтюлевич 14.04.2015 07:59 Заявить о нарушении