Цэйтнот
Дым сьцякае ў шэрасьць родных сьцен.
Твар схаваўшы папяловым грымам,
Час з імгненьняў пастку нам пляце.
І, спаймаўшы, ставіць на калені
Час нябогу, дурня, дзівака.
І ніта растрачаных імгненьняў
Рэжа плоць, зьвязаўшы па руках.
__________________________
Город переткан сонным дымом.
Дым стекает в серость родных стен.
Спрятав лицо пепельным гримом,
Время из мгновений ловушку нам плетёт.
И, поймав, ставит на колени
Время беднягу, дурака, чудака.
И нить растраченных мгновений
Режет плоть, связав по рукам.
Свидетельство о публикации №115040700935