Who You Call -?
come back to - Simpliest
they know much more !
then me
i like - sometimes : de-Vision
as liked
( some time )
they me
i need - prolong a story
sometimes - i'm simply losing words :
"Заготзерно "
Контора
на - 9
километров
ни души - вокруг
- Как хорошо - что
позвонил-там
Вова .. .
Не-то-б
скакал ты - с белками
... округ-Ъ
!
Свидетельство о публикации №115040707881