Ек в Луне розбырэшсь,

Колы й в Киму ты дрэнь

Эндокринна систем.
Гэто шо дэ такэ?
Мо, то, ейця в ДымЕн?
Чы зу7 пЕный Дек?

Бо дывысь ты но здесь:
Можна фсэ йисты вжэ ж.
И но гострынькэ нет.
Ек жэ хринь мне на мнеск?

Ув асТролЛог бо е щ,
Мусыть, нервная звезк.
И вона возбухат,
Колы навыт ты свят ш.

От в чым пэрыць пычэ.
А не вам тутКИ Здес
Ув Махровы да дед
РапТом Томак влыпэч. 

Коло гондэ плотэй
Да щэ й ж псарни смирнэньк
Я увдруг скынул ексь
Пару сь бытых яечк.

Но!.. ты шо гетто? Кек
ПадлаЖыл падлам жыдк?!
Го! То мы ш вушмальнэм
Гэный Хэлмы проклетьть!

Вот мы й думай: как кекс
Гонды влад з Дэмком сЕсть?
А то, го, в Мняв вець есць
Сце и сыр с клыначэй!

А сяводни-то што –
АбезьЯний дзенёк сь.
И шо дзелае Конь,
Тое ты й увпражош.

Ну, в цяжол палаЖэнь
Бо й Луна гондэ во вш.
А щэ й Сонцэ в Авнох.
Гэт вам вжэ й ж СкарБийОнк.
…будуць скарДзикЦар кошк,
Рас ты им кинуф ш моск. Мозг-мосх – шо!

С уваЖэнь да фсех жэнь –
Поп Гарох с КабзаРом

...а пака - цишына щ.
Виш, младзенчык ву пань К


Рецензии