Залишай мене

Залишай мене. Залиши мене ніжно-ніяково,
Як монету в руці юродивого.

Викидай мене. Боляче, різко, ненависно,
Як сміття, що украй набридло.

Я б хотів залишитися спогадом:
теплим, щемким, нестриманим...

Щоб тобі було трохи совісно,
Я назвусь відтепер твоїм іменем.


Рецензии