***

Сповивав дроти
Білий сніг,
До весни не сліду -
Як уві сні.

Тільки світить крізь життя
Білий лоб.
На паркан спираючись
Спить замет.

Сон гойдає легко
дроти.
Широко... Далеко.
Ні слідiв.

***
Юрий Кузнецов

Спеленал провода
Белый снег,
До весны не следа -
Как во сне.

Только светит сквозь жизнь
Белый лоб.
На забор опершись,
Спит сугроб.

Сон качает легко
Провода.
Широко... Далеко.
Ни следа.
                1958г.


Рецензии