Вставайте люди, всi до бою
Виходьте,досить вже чекати,
У бій з лихварською ордою,
Вже час в останній бій вступати!
Вставайте,бо задушать, гади,
Останнє з рота заберуть ,
За гроші зроблять з кривди правду,
З землі своєї проженуть!
Втавайте,хто, якщо не ми!
Надійтеся лише на себе!
Маленьку іскорку з пітьми -
Разом нам розігріти треба!
Ніхто крім нас самих не встане!
Ніхто крім нас не допоможе! -
Виходим дружно в бій останній,
І наша правда переможе!
Свидетельство о публикации №115040703612