Подорожчало

Подорожчало життя
В декілька разів,
Знову риємо сміття,
Хтось щось не доїв.

Безробіття, борг зарплат
Збільшили розбій,
Встановився такий лад –
Бери зброю й дій.
               
А то злидні нападуть
І кінець життю,
Тож в розбійники ідуть
Й раді заняттю.

Що дає можливість жить
В цей злиденний час,
А чи можна ще спинить
Цей грабунок мас.

Влада може, та сама
Обдирає люд,
Тож грошей у нас катма,
Ждем на Божий суд.

Наша влада береже
Олігархів всіх,
Треба ж брати їх за же,
Це зробить не гріх.

Владці набрехали нам,
Що вони за нас
Й ми повірили панам
Вже у котрий раз.
07.04.15.


Рецензии