Дiд iде на схiд

Зазбирався якось дід,
Сказав бабі йду на схід,
Бере сало і часник,
Їсти їх давно він звик,
Ще й рушницю дробовик
І набої, баба в крик.

Ти що діду вже здурів,
Ти старий вже для боїв,
На Донбасі воювать
Ще здоров’є треба мать,
Я тебе не відпущу,
Утечеш, я не прощу.

Здивувався дуже дід,
Не на той іде він Схід,
Хоче вбити кабана
Там на сході від села,
З кумом будуть полювать
Й язики свої чесать.

Роз’яснив це бабі дід,
Зрозуміла та як слід,
Напекла їм ще й млинців
Щоб із кумом дід їх їв,
Тож пішов спокійно дід
Полювати на свій схід.
06.04.15.


Рецензии