Кошенятко

В кошенятки день важкий,

Весь день лежить воно у лiжку.

А все це тому, що ще  вчора,

Вiн промочив у рiчцi нiжки.

Лежить у лiжку, верещить,

А бiля нього, на стiльцi,

Його матусенька сидить.

Його нiжненько обіймає,

Та тихо пiсеньку спiває:

- Ой, не слухняна ж ти дитино,

Але люблю тебе я сильно..

Одужай швидше любий сину.

Тодi ми пiдемо до ринку,

Та купимо тобi тваринку.

Яку захочеш - кошеня,

лисичку, вовка чи папугу.

Або жовтеньке каченя!

А може, пiвня хочеш вдруге?

А кошеня вiдповiдає:

- У мене братика немає.

Давай, матусю, ми на ринку,

Вiзьмемо ще одну дитинку!


Рецензии