Ви зна те, як зошит шелестить

Ви знаєте,  як зошит шелестить
У місячні весняні ночі? -
До зно вже мить, тож треба вчить
Дивись не спи і вчи щомочі.
До зно вже мить...
Ви чули ж бо: нічь - зошит шелестить.

Ви знаєте, як спить абітурьєнт? -
Так солодко,  та дуже мало.
У школі на уроках спить...
Учитель не зверта,  що задрімала.
Так солодко...
Та ти це знаєш, бо і сам абітурьєнт!


Рецензии