Ох, як болить серденько
Слово гірке сказала.
Мама пішла, а на серці
Ворон провини б’ється.
Вибач мені, я не знала.
Я б землю зубами гризла,
Коли б могла повернути
Ту мить, де я ненавмисно
Гримнула в простір злісно,
А серце ниє від скрути.
Все зрозуміла, звісно.
Вертайся моя рідненька.
Та пізно вже, дуже пізно
Не повернути неньку.
Ох, як болить серденько!
Ллється прохання в пісню,
В серці загоїться рана, -
Люди благаю слізно,
Не ображайте маму.
Любіть і шануйте маму.
П/с
Мама рідненька вибач благаю
Серце сумує, я пісню співаю.
Вибач мені я благаю…
05.06.13.
Свидетельство о публикации №115040402569
Ксана Поликарпова 04.04.2015 11:32 Заявить о нарушении
Лариса Калинина-Харламова 09.04.2015 23:06 Заявить о нарушении