***
Скремсано надії-мрії
І нажите – до узбіч!
У воєнній веремії
Палить все пекельна піч.
Стогне степ: скажіть, допоки
Панувати буде смерть?
Вирви на полях, окопи,
Щастя, спокій – шкереберть.
Розгулялося вороже –
І нема тому кінця.
Вірю, зійде сонце гоже
Від Айдару до Дінця.
Змовкнуть «гради» і гармати,
Ждане з нами, не зника!
І не втратить сина мати,
Стріне дім захисника…
3.04.2015.
Свидетельство о публикации №115040307595
Людмила Юферова 12.04.2015 22:32 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 17.04.2015 12:43 Заявить о нарушении