Подрузi у День народження

З Днем народження, Світлана!
Подарунків і тепла...
Будь здорова і кохана,
Вдачі - де би не була!

Щастя, ніжності, цвітіння.
Насолоди, почуттів!
До найкращого стрімління,
Вірних друзів, щирих слів!

Хай здійсняться плани й мрії,
Квітів, музики, краси...
Віри в Господа, надії,
Лиш добро в собі неси!

Щоб усе було, як треба -
На роботі і в сім* ї...
Хай же мирним буде небо,
Мудрі задуми твої!

               


Рецензии