Полечу

Я змайструю літачок
З білої хмариночки
Й полечу до діточок
Тої же хвилиночки.

В подаруночок візьму
Пісню солов’їную
Та Олейну запашну
Й думку ще наївную.

Як не буде ворогів
Станемо багатими,
Житимем мільйон віків
В Україні знатними.

Прилечу, скажу: - Привіт!
Не чекали, а я тут,
Рідний тато, рідний дід,
Я блукав серед споруд.

Роздивлявся новий край,
Де схотіли ви пожить,
Збудувати свій тут рай,
Важко й довго це робить.

І чи це вдається вам,
Чи запал ще на загас,
Я ж упевненість додам,
Завше вірю я у вас.

Відпочину трохи там,
Побажаю щастя їм
Й полечу додому сам
Знову літачком своїм.

Щоб побачитись є Скайп,
Тож включаємо щодня,
Тільки доле не тікай,
Дай пожити, ми ж рідня.
03.04.15.
 


Рецензии