Лаьча
Са Даймехкан – да.
Массанахьа терко ю хьа,
«Паччахь» доландаь.
Лоамеш, аьлеш лораду Iа –
Сатем латтара;
МоастагIий а чувхабу Iа –
Машар хилара.
Эзделаха диза да хьо –
ГIалгIа доландаь;
Оалхазарий аьла да хьо –
Цар из могадаь.
Майра, кура, соагIар лаьча,
Хилда даима;
Тха халкъана вола баьчча –
Тха мохк латтара;.
Са къамана тарам да хьо,
Са Даймехкан – да.
Массанахьа терко ю хьа,
«Паччахь» доландаь.
28-гIа март, 2015-гIа шу.
Свидетельство о публикации №115040311109