Плач Вiйни
Слізьми орошаєм землю всю.
Плач війни не можна припинити...
Не віддавши чашу сліз гірку.
Плаче небо, ниви, мати сива...
Для війни віддавши двох синів.
Не для цього, і не їм ростила...
Закопали в землю козаків.
Заберіть всі сльози, душу, тіло...
Заберіть і серця її спів.
Мати на могилі землю рила...
Щоб життя віддати для синів.
Плач війни в очах у нас зостався...
Душу вичистив від сатани.
Весь народ країни згуртувався...
Щоб згасити полум'я війни.
(С)Надін Буре
Свидетельство о публикации №115040208918
Спасибо!!! В.Савош.
Вова Дедуля 11.04.2015 15:53 Заявить о нарушении
Надин Буре 24.04.2015 08:36 Заявить о нарушении
А льстить,это не мой стиль. Просто я хочу что бы Вам сопутствовала удача.
С уважением,В.Савош.
Вова Дедуля 25.04.2015 12:14 Заявить о нарушении