Колискова

Баю – бай, малий мій синку,
Ніч стеле тобі перинку,
Спи спокійно, мій хороший,
Ніч тривати буде довго…
Котик пісню заспіває,
Мого синку усипляє.
Котик, котику, коток,
Хай засне малий синок,
Хай побачить уві сні
Край чудових, гарних мрій!
Захисти його, коток,
Спи, мій масенький синок!

19.01.1999 г.


Рецензии