На моя духовен отец

Имам струйка жива вода.
Имам лъч от господнята слава.
Пред себе си имам вярна следа.
Духовна опора имам аз здрава.

От лоза истинна - истинен плод.
От миро уханно – чисто поточе.
Молитвеник верен за своя народ.
Молете за мен Бога, отче!


Рецензии