фрагмент

... а поезията -
тя дава на читателя толкова емоция,
колкото той е способен да разбере.
Докосването до нея е прекрасно -
тя е Летене, Любов,коленичела пред Аз-а...

пътувам към
Теб
страхотно неподправена
Съм
давам ти тази пролет
Сега
В окото - капка солено и цветно...


Рецензии