Окна RUS. ТА

Хто не скаче,
тот москаль,
ржущий
над сказившимися
хохлами…

Демократия -
это плююрализм
мнений,
доходящий даже
до рукоприкладства
убеждениями...

50 штатов
Америки
завалили одну
Украину!
Это
что такое,
если
не групповое
то самое?..


Рецензии