Рецепт для тих у кого болять ноги,...
Боліли ноги так, - терпець доходив краю!
Темніло у очах і забивало подих,
Ходити вже не міг собі і всім на подив.
А ось у сорок третім – вже легше стало трішки,
Однак іще тримало, мов обручем із діжки.
Я може й не розумний,та щирий і відвертий, -
Відразу стало легше, як взув сорок четвертий…
Свидетельство о публикации №115033108338