Людина

Розумна людина
Хоча теж тварина
Признала наука
Й людинi це мука.

До всього готова,
Бо є в неї мова
Призив де у слові
До вбивства й любові.

До миру стремління,
Брехати уміння,
Добитись щоб нових
Прибутків грошових.

Тварин зустрічає,
Полює й вбиває
Та нищить природу
Як має нагоду.

Людина звірюка,
Приємна дворука,
Придумала зброю
Й гордиться собою.

Що може вбивати,
Не згідних карати,
Як слава геройству
І приклад потомству.

Хоч вірить у Бога
Та лиш до порога,
А далі вже в чорта,
Його це когорта.

Наука доводить
Кінець нам приходить,
Бо Всесвіт загине
Й життя скрізь зупине.

Це буде в майбутнім
Напевно в могутнім,
Ми ж зараз воюєм
І світ наш руйнуєм.

Живімо же мирно,
Завжди оковирно
Допоки час маєм
І ми про це знаєм.
31.03.15.




   


Рецензии