Верш на беларускай мове. 2015

Кали скажаш мне слова кахання,
Кали зайграе мелодыя сэрца,
Такое робицца у мяне адчуванне,
Хиба нажом па бальному рэжуць.
Усе схавалась пад тваими вачыма.
Усе прыгнулась, каб не спалохать.
На вулицах чорнага дыму
Разменьваем сваю молодзь.
Кали пакличаш мяне за сабою,
Думки зблытаюцца у галаве.
Прыхинешся моцнай рукою,
Абдымеш у низкай траве.
Зазвучыць душа салау ем,
Адчыняцца дзверы ад крыуд.
Мабыць разам спаем
Малитву и упадзем у абрыу...


Рецензии