А утро пусть опять дощит...

Хай ранок знову дощовий,
Й струмки біжать уздовж бордюрів,
Та настрій нині вже новий,
Неначе впали суму мури.
Гірчить бузковий аромат,
І відчуття якісь новітні...
Щасливо, березню, наш брат,
Бо завтра будемо вже в квітні.


Рецензии