Буденне
Що аж смішно буває:
В тебе пір'я -
лише на хвості,
А на крилах - немає.
Мій лебедик,
соколик,
орел....
Голуб мій сизокрилий!
Не родився ти ще,
чи вже вмер?
Ти - лиш півень сварливий?
Не гарцюють тепер
на коні,
Не танцюють мазурки.
Кажуть подруги -
Всі ви козли,
І до того -
придурки...
А по-моєму,
плем'я козлине-
Воно вічне,
ніколи не згине.
Але вірю я,
людоньки добрі,
Що є лицарі й нині
хоробрі.
Не бояться ні буднів
ні вірності,
Ні жіночої вічної
ніжності,
Не шкодують
уважної ласки,
Не цураються
діла і казки.
Бачать власної жінки
чарівність,
Розуміють -
не в сварках є
"рівність"...
Не бояться любити
крилату,
І не вішають грати
на хату...
Не "принижує" їх
висота,
Крила все ж
попереду хвоста...
І уміють любов
берегти,
Мабуть,віриш у них
навіть ти:
Стережеш мене
тим так ревниво,
Що боїшся,
ще трапиться
диво...
03.05.2003 р.
Свидетельство о публикации №115033101057