Справдi, важко хворiти людиною...
Дуже болісні ті симптоми.
Ми щоразу лікуєм надією
Своїх крил невимовную втому!
Як наркотик - весь час у потребі!
Пам'ять - ліки і пам'ять - отрута!
Це десь там, оті голуби, - в небі
І у горах червоная рута...
Свидетельство о публикации №115033008621