Sleep

My sea goes to real,
My sea goes to night...
It can't smile and feel,
It's always so white.

My sea is my tear,
My sea is my face...
When water's my fear,
I can't find my place.

My sea is my dream,
My sea is my light...
We are - only team,
I don't want to fight.

My sea goes to real.
My sea is a trip.
It can't smile or feel,
My sea goes to sleep.

29.03. 2015

Фото из архива Николая Некрасова


Рецензии