Весняний дарунок

Квітне на вікні різдвяник,
Радує мій кожний ранок,
Бо щоденні шле привіти
Березневим білим цвітом..

Від  вітань цих слід не марний,-
Зразу настрій  світлий гарний,
Геть відходять ночі темні
Та думки сумні таємні…

Це вбрання від наречених
З дивом почуттів шалених
Дівуванням повнить душу,-
Ним все сьогодення рушу…

Дякую, що мій різдвяник
Ще й солодкий, як медяник
Йде з пахучістю від долу,
Схожу так на матіолу…

Всіх життєвих літ світанок
Цей уквітчаний різдвяник
Свіжістю милує очі,
Надихає сни пророчі…

Білий ніжний, ніби руно
Навесні – Різдва дарунок
Недарма так квітне,- звісно
Долі славний передвісник!!!
29.03.2015р.


Рецензии