вимiр

Мене викрали десь у грудні.
Я тоді була не сама.
І тоді ж настала біль у грудях.
Що нестерпно душу з’їда.

Очі тяжчими стали за крихти.
Від найкращого хлібу за рогом.
Знати б де лікуватись бо згодом,
Страх сказав, це погано злегка.

Вмить так легко,  потім вік болю.
Або мить лише, але важча за вік.
Не міркуйте люди, я трошечки хвора.
В мене в грудях дуже сильно болить.

Чи то шлунок, чи серце, душа?
Мені байдуже,  ніби жива...
Мені байдуже, я ніби млію.
Але більше за всіх я радію.

Більш за всіх, я всьому віддаюсь.
І здається, лише себе боюсь.
Не в мінорі лише живу.
Але з ним близенько я йду.


Рецензии